Afgeronde projecten van LUMO Beheer

Hier vindt u meer informatie over de projecten die LUMO Beheer al heeft gerealiseerd op verschillende plaatsen in Roermond. Om ook foto's van deze projecten te bekijken kunt u op Foto's klikken in het linkermenu.

Industrieterrein Roerstreek-Zuid

Kaart Roermond

Dit bedrijfsverzamelgebouw, van in totaal zes units, bevindt zich op de hoek van de Albert Einsteinweg en de Thomas Alva Edisonweg op het Industrieterrein Roerstreek waar meerdere grote bedrijven gevestigd zijn waaronder UPS, Koma en het distributiecentrum van ALDI.

Elke unit is voorzien van eigen electriciteits-, water- en gasvoorzieningen, heeft een eigen entree en een elektrisch bediende overheadpoort van 4m bij 4,20m. Ook kan er bij elke unit voor het plaatsen van een verdiepingsvloer gekozen worden.

Zie voor de mogelijkheden op dit moment ook de website van Jack Frenken (unit 10a en unit 10b).

Industrieterrein Willem-Alexander

Dit bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit een totaal van vijf units, is op dit moment geheel verhuurd. Kijk voor de foto's ook in het fotoalbum en voor meer informatie over de gevestigde bedrijven onder het kopje 'Klanten' in het linkermenu.

Zie voor de mogelijkheden op dit moment ook de website van Jack Frenken.

Industrieterrein Willem-Alexander

Dit bedrijfspand van twee units heeft een oppervlakte van circa 120m2 met de mogelijkheid tot het toevoegen van een verdiepingsvloer.

Op dit moment is er een ruimte van in totaal 40m2 te huur.

Industrieterrein Spickerhoven

Op het industrieterrein Spickerhoven heeft LUMO Beheer een groot bedrijfsverzamelgebouw verdeeld in twee units van aanzienlijke grootte. Ook hier hebben zich inmiddels al enkele jaren twee bedrijven gevestigd. Zie voor foto's en informatie over de gevestigde bedrijven het fotoalbum en 'Klanten'.

Zie voor de mogelijkheden op dit moment ook de website van Jack Frenken.

Industrieterrein Roerstreek-Zuid

Deze bedrijfsloods is gelegen op het perceel naast het bedrijfsverzamelgebouw van LUMO Beheer op het industrieterrein Roerstreek-Zuid. Het betreft een perceel van 1.000m2, een bedrijfsloods met een oppervlakte van 300m2 en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Het terrein is in zijn geheel afsluitbaar.

 

Ben u geïnteresseerd in een van deze locaties of heeft u meer vragen, neem dan contact op met info@lumobeheer.nl.